Noi laptopuri multimedia de la Toshiba

de Valentin Gabriel | 15 decembrie 2008

Compania japoneza Toshiba nu putea sa ramana mai in urma decat concurentii si a lansat iarasi cateva modele de notebookuri in seria Qosmio.
Ultimele venite sunt adresate segmentelor de multimedia si de gaming, si au integrate cele mai noi tehnologii existente in acest moment.

 

qusmio-1.jpg

 

Incepand cu acest moment cele trei modele au fost anuntate pentru prima luna a anului viitor.
In privinta specificatiilor trebuie sa amintim ca toate folosesc procesor Core2Duo la 2,4GHz, placa video de la Nvidia prin procesorul grafic GeForce 9600M GT cu 512MB de memorie dedicata si 4GB de memorie RAM.

 

qusmio-2.jpg

 

Intre capacitatile de conectivitate amintim Wireless LAN draft-N 2.0, 4 porturi USB din care unul este si “eSATA”, HDMI, mini-VGA si un cititor de amprente

Singura diferenta intre “GX” si “FX” este data de diagonala ecranului – 18,4 inci pentru GX si 15.4 inci pentru modelul FX.
Ultimul model, Qosmio G50 are grafica “SpursEngine” adica exact grafica regasita pe consola Playstation 3, o diagonala de 18,4 inci si poate avea pana la 570 de GB capacitate de stocare.
Preturile primelor doua modele variaza intre 2330 si 2670 de dolari, in timp ce G50 poate ajunge pana la 3780 de dolari americani.

Sursa: Electronista

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google