iWallet, portofel cu sisteme high-tech anti-furt

de Andrei Rahmanov | 3 decembrie 2009

Pentru cei a caror pofta de gadgeturi nu e niciodata satisfacuta, chiar si banalul portofel poate fi transformat intr-un device electronic hi-tech.

Sau cel putin asa sustin cei de la iWallet care cred ca dupa adaugarea catorva sisteme electronice unei cutiute patratoase, au creat portofelul perfect anti-furt.

Cutia, tip scoica, este confectionata din fibra de carbon, ceea ce ii confera o duritate sporita si o face sa fie foarte usoara in acelasi timp.

iWallet

Primul si cel mai important dintre sistemele securitate electronice ale iWallet il reprezinta cititorul de amprente biometric care va cere o amprenta viabila pentru fiecare deschidere a portofelului. Acest lucru poate parea destul de cool, intr-un stil futuristic-hollywoodian, dar cand proprietarul se grabeste la coada la covrigi sau cartele de metrou, deschisul cutiutei cu amprenta digitala poate deveni o chestiune cat se poate de incomoda.

Optional, portofelul poate fi dotat cu un senzor Bluetooth, pentru pairing cu un telefon mobil. Acesta poate actiona pe post de alarma: cand portofelul se indeparteaza la mai mult de 5-10 metri de telefonul cu care este legat prin Bluetooth, o alarma incepe sa sune automat.

Un astfel de portofel poate fi achizitionat incepand cu 11 decembrie pentru suma de 299$, iar pentru inca 99.95$ poate fi gravat pe el si numele proprietarului. La cat dau pe el, doritorii vor vedea dupa aceea daca le mai ramane ceva, ca sa mai puna si in el.

 

 

 


Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google