iPen, viitorul stylus pentru iPad?

de Bogdan Constantinescu | 21 martie 2014

Candva, Steve Jobs era foarte sigur de faptul ca nimeni nu-si doreste un stylus. Insa Steve Jobs nu mai este, iar compania da semne clare ca regandeste unele lucruri, chiar daca acestea fac parte din mostenirea lasata de fostul sef din Cupertino.

Astfel, iPad-ul ar putea include un stylus.

Vedeti oferta de tablete Apple iPad pe Shop.Hit.ro

Apple vede acest stylus mai mult ca pe un add-on si nu ca pe o componenta primara a device-ului sau. Mai mult, Apple propune un stylus a carui "penita", sa spunem, se poate modifica, in asa fel incat userul sa poate trasa linii mai subtiri sau mai groase pe display, in functie de nevoile existente. Cel putin asta explica patentul inregistrat de cei de la Apple, si trebuie sa spunem ca ideea pare mai mult decat interesanta, desi nu este neaparat noua.

Daca iPad-ul va ajunge vreodata la utilizatori alaturi de un stylus este greu de spus. Poate va fi folosit la iPad Pro, despre care compania din Cupertino spune ca este gandit mai ales in scopuri educationale. Oricum ar fi, de vreme ce exista un patent este posibil ca, sub o forma sau alta, ceea ce s-ar putea chema "iPen" sa ajunga candva pe  rafturile magazinelor.

Sursa: BGR

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iPad iPad Pro iPen iPad stylus patent apple ipad ipad stylus patent
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google