iPad-ul de 13 inci ar putea inlocui Mac-ul!

de Liviu Petrescu | 9 octombrie 2013

Dupa trecerea iPhone 5S la procesoarele pe 64-biti, analistii prevad o miscare indrazneata din partea Apple. Un iPad de 13 inci ar putea inlocui Mac-ul, iar compania testeaza deja dimensiuni superioare pentru tableta.

Apple a criticat Microsoft Surface pentru statutul sau de hibrid, dar iPad s-ar putea indrepta in aceeasi directie, potrivit analistilor de pe Wall Street. Un model mai mare de iPad, cu procesor pe 64-biti, ar putea inlocui Mac-ul, cred analistii de la Barclays Equity Research.

iPad 13 inci

Viitorul iPad de 13 inci ar urma sa aiba mai multa memorie RAM pentru a putea profita de procesorul imbunatatit si ar putea include si un Smart Cover cu tastatura si poate chiar si baterie secundara.

Chiar daca Tim Cook si-a exprimat scepticismul cu privire la Microsoft Surface, Apple are sanse mai mari de a transforma o tableta cu tastatura intr-un succes major, spun analistii americani.

Un astfel de iPad cu functionalitate extinsa si ecran mai mare ar putea fi lansat in urmatoarele 18 luni. Pana atunci, noua generatie de tablete de 9,7 inci este asteptata in data de 22 octombrie.

Sursa: CNET

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ipad 13 inci ipad cu tastatura ipad vs mac
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google