iPad 4 vs. Microsoft Surface vs. Asus Transformer Infinity

de Liviu Petrescu | 25 octombrie 2012

Apple a adus cateva imbunatatiri importante pentru noul iPad, dar noua tableta are concurenti puternici. Afla cum se prezinta iPad 4 in fata noului Microsoft Surface dar si a Asus Transformer Pad Infinity, considerata cea mai buna tableta Android.

Confruntarea specificatiilor este primul pas intr-o analiza comparativa a celor trei tablete, dar diferentele cele mai importante tin de functionalitate, potrivit CNET.

Dincolo de specificatii, Microsoft si Apple au intentii complet diferite. Tabletele Microsoft Surface RT sunt orientate catre productivitate, in timp ce iPad 4 este o tableta dedicata pentru divertisment.

Chiar daca poate fi prea devreme pentru un verdict final, Microsoft incearca sa ofere cea mai buna tableta "de lucru", Apple mizeaza pe faptul ca utilizatorii vor o tableta "de joaca" cu iPad 4, iar Asus Transformer Infinity ramane in urma la ambele capitole. Tableta Android ramane insa cea mai buna alegere pentru cei ce prefera sistemul de operare Google, insotit de specificatii puternice.

(clic pe imagine pentru dimensiune mare)

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ipad vs surface surface vs transformer microsoft surface rt apple ipad 4 asus transformer infinity
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google