Zvon: Nokia va lansa o tableta PC cu Windows 8 in iunie 2012 (Video)

de Radu Eftimie | 16 noiembrie 2011

Nokia ar putea lansa, la jumatatea anului viitor, un tablet PC care va rula Windows 8. Informatia pare sa fi fost confirmata chiar de seful Nokia France, Paul Amsellem, potrivit Slashgear. De asemenea, Nokia a prezentat, intr-un nou video clip, inca un smartphone care va rula Windows 7.5 Mango. Se pare ca este vorba despre Nokia N900 (cunoscut si ca Nokia Ace).

Semi zvon: Nokia va lansa o tableta PC cu Windows 8 in iunie 2012 (video)

Zvonurile privind lansarea unui tablet PC de catre Nokia nu sunt tocmai noi. Acum avem de-a face totusi cu o confirmare oarecum oficiala privind urmatorii pasi in dezvoltarea pe acest segment nou a companiei. Tableta, despre care a vorbit chiar seful Nokia France, Paul Amsellem, ar trebui sa ajunga pe piata in luna iunie 2012. In afara de faptul ca va rula Windows 8, nu se stie deocamdata nimic.

In acelasi timp, Nokia isi continua seria de lansari de smartphone-uri cu Windows Mango. Compania a prezentat un nou video clip in care apare in cateva cadre si un smartphone despre care se spune ca ar fi Nokia N900 (cunoscut si ca Nokia Ace).

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google