Verbatim, la CeBIT: noi SSD-uri, stocare USM si noi stick-uri USB

de Radu Eftimie | 21 februarie 2012

Verbatim va prezenta la targul CeBIT 2012, care are loc la Hanovra, in perioada 6 martie - 10 martie, noua generatie de SSD, cu o dimesiune de 2,5 inci, tehnologie SandForce si conectivitate SATA III, o noua gama de stick-uri USB si noul hard disk UMS.

Noile SSD Verbatim sunt disponibile in doua variante de stocare - 120 GB si 240 GB - si sunt mult mai rezistente la socuri decat hard disk-urile clasice, potrivit Verbatim.

Printre avantajele noilor SSD-uri SATA III se numara viteza imbunatatita de transfer de date, de pana la 550 Mbps pentru citire si 510 Mbps pentru scriere.

Verbatim lanseaza SSD-urile de 2,5 inci SATA III

Cu o viteza de host transfer de 6 GB/sec, SSD-urile SATA III sunt compatibile si cu SATA I si SATA II si functioneaza cu Windows XP, Vista, Windows 7, MAC OS X 10.4 sau versiuni mai noi si Linux (2.4.0) +.

Modul Universal de Stocare (USM)

Noul hard disc USM de la Verbatim poate fi conectat utilizand o selectie de cabluri sau prin utilizarea in mod direct a interfetei SATA. Hard disc-ul poate fi conectat la dispozitive in acelasi mod ca oricare hard disc extern prin utilizarea unui cablu USB 3.0, FireWire sau Thunderbolt care se poate atasa direct la discul USM.

Marele avantaj al hard discului USM este posibilitatea de a fi conectat la TV, console, decodoare, computere desktop sau notebook si alte aparate electronice destinate consumatorilor echipate cu slot USM.

Noi stick-uri USB

Verbatim prezinta, de asemenea, o varietate de stick-uri USB. Store n Go V3 USB 3.0 Drive utilizeaza o interfata 3.0 pentru transfer de date SuperSpeed. Un sistem slide and lock protejeaza conectorul stick-ului. Store nGo V3 USB 3.0 Drive vine intr-o gama larga de culori si capacitati de pana la 64GB.

Popularul Store n Go Micro USB Drive va fi prezentat intr-o varianta noua cu un design easy grip.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google