Urmatorul MacBook Air de 12 inch va avea un design complet schimbat si porturi USB Type C

de Redactia Hit | 23 septembrie 2014

Speculatiile pe marginea viitoarei generatii de MacBook Air, portabil care ar trebui sa ajunga pe piata la mijlocul lui 2015, se imbogatesc cu noi detalii.

In primul rand, designul MacBook Air de 11,6 inch (Retina) va fi complet redesenat, scrie BGR, care citeaza surse apropiate Apple.

Cumparati de la eMAG MacBook Air 11 cu discount de 10%

Carcasa noului ultrabook de mici dimensiuni de la Apple va fi mai subtire decat generatia actuala. De asemenea, marginile carcasei vor fi foarte mici, asa ca display-ul MacBook Air 2015 va fi aproape edge-to-edge, iar tastatura va acoperi aproape toata baza portabilului. Modificari importante vor fi aplicate si in interiorul ultrabook-ului. Difuzoarele MackBook Air 2015 vor fi amplasate sub tastatura portabilului si vor fi vizibile, mai scrie BGR.

Reducerea dimensiunilor generale ale MacBook Air sunt posibile datorita noilor procesoare Intel Core M, care nu au nevoie de coolere pentru racire si care ofera performante sporite si consum redus de energie.

Nu in ultimul rand, se pare ca Apple are de gand sa renunte la conectorul MagSafe si sa adopte o noua tehnologie de incarcare (bazata, totus, pe un conector), insa deocamdata nu exista detalii.

O alta noutate pe care s-ar putea sa o vedem implementata pe urmatoarea generatie de MacBook Air (2015) se refera porturile reversibile USB Type C.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: macbook air 12 inch retina macbook air 2015 noutati usb type c apple macbook air intel core m
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google