Urmatoarea tableta a Samsung ar putea fi rotunda. Sau hexagonala

de Radu Eftimie | 7 decembrie 2011

Desigur, glumim, dar se pare ca nu glumesc si cei de la Apple care s-au apucat sa construiasca un "ghid" pentru cum ar trebui sa fie produsele Samsung pentru a evita incalcarea patentelor companiei americane. Sfaturile de design sunt cel putin amuzante.

Urmatoarea tableta a Samsung ar putea fi rotunda. Sau hexagonala

Potrivit MacWorld, expertii in design ai Apple s-au apucat sa dea sfaturi companiei sud-coreene Samsnung in legatura cu modul in care ...nu trebuie sa arata o tableta, evident, alta decat iPad. Asa ca Samsung nu trebuie sa dezvolte telefoane sau tablete PC dreptunghiulare, nu trebuie sa foloseasca pentru partea frontala a device-ului (ecranul) suprafete plate si nici colturi rotunjite.

Toate aceste elemente apartin Apple designului Apple. Ecranul device-ului nu trebuie central in raport cu marginile dispozitivului.

Lista poate continua cu sfatul ca tabletele sa nu fie subtiri (slim). "Ghidul" de design a aparut dupa ce avocatii Apple au sustinut in procesele impotriva sud-coreenilor ca Samsung a avut foarte multe alternative estetice la indemana, dar nu a folosit niciuna preferand sa copieze iPad-ul. Oare urmatoarea tableta PC de la Samsung va avea o forma de farfurie zburatoare? Nu credem asta.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google