Un nou notebook revolutionar, lansat de Fujitsu

de Vlad Matei | 3 octombrie 2009

Japonezii de la Fujitsu au pus la punct un nou model de notebook, pe care l-au si lansat in cursul zilei de ieri pe piata. Potrivit companiei, Lifebook P8110 imbina mobilitatea cu un design deosebit si dimensiuni reduse, forma ultra-subtire a acestuia permitând sa fie depozitat in orice tip de geanta.Noul notebook de la Fujitsu are cele mai reduse dimensiuni din intreaga gama a notebook-urilor (12 inch), o greutate de numai 1,4 kilograme, un capac rezistent din magneziu in doua variante de culori, negru stralucitor si negru mat, si un acumulator ce poate functiona pâna la sapte ore.

Potrivit sursei citate, utilizatorii mobili pot fi siguri ca datele lor sunt protejate in timpul calatoriilor sau atunci când lucreaza in spatii publice, dat fiind ca LifeBook P8110 este dotat cu sisteme de siguranta de ultima generatie, cum ar fi programul de autentificare Computrace pentru BIOS, un senzor pentru identificarea amprentelor, un TPM (Trusted Platform Module) optional si a un controler SmartCard.

Inovatia specialistilor niponi ofera unul dintre cele mai reduse consumuri din gama lui. Aparatul este dotat cu procesor Intel Core2 Duo SU9600, SSD (Solid State Disk) optional, display LED, precum si cu o camera web integrata si interfata HDMI, pentru o transmisie rapida si usoara a fisierelor audio-video.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google