Ultimele boxe de la Logitech

de Lucian Ilie | 25 ianuarie 2007

K Tech – Ultra PRO oferă în magazinele Ultra PRO Computers noul sistem de boxe de la Logitech, Z -10 Interactive 2.0.
Cu un design absolut remarcabil, noul sistem audio de la Logitech încântă prin funcţionalitate.  Z – 10 este prevăzut cu taste tactile pentru reglarea volumului şi un ecran iluminat unde sunt afişate detalii referitoare la numele artistului şi titlul melodiei, ora, data, nivelul volumului, precum şi informaţii despre gradul de utilizare al procesorului şi a memoriei sistemului.
De asemenea, pentru o mai bună fiabilitate, cu ajutorul tastelor tactile utilizatorul poate controla muzica direct din boxe, fără a-i perturba lucrul la PC sau navigarea pe Internet.Cu o simplă atingere a tastelor se poate alege melodia preferată sau se pot regla sunetele înalte. În plus, ecranul este prevăzut cu patru taste pentru ascultarea de radio pe Internet, ce îi permit utilizatorului să salveze staţiile radio dorite.
Asemenea boxelor home – theatre, amplificatorul încoporat în sistemul Z – 10 separă frecvenţele înalte de cele joase direcţionând semnalele înalte către tweetere şi pe cele joase către subwoofer, ceea ce oferă utilizatorului o experienţă deosebită a sunetului.
Sistemul Z- 10 ocupă un spaţiu redus şi oferă un plus de eleganţă biroului, reprezentând o opţiune potrivită atât pentru PC cât şi pentru laptop.

Specificaţii

Putere RMS: 60 W
Dimensiune sateliţi:  24,6 cm înălţime, 11,9 cm lăţime

Sursa: Logitech

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google