U Bamboo de la Asus lansat in Romania

de Redactie Hit.ro | 23 aprilie 2010

Asus a lansat in Romania noul notebook U Bamboo, care utilizeaza lemnul de bambus in constructia carcasei exterioare, a touch pad-ului si a suportului pentru maini. Fibra si panza de bambus au fost utilizate si pentru ambalarea modelelor din seria Bamboo, cutiile acestora fiind 100% reciclabile.

Lansarea portabilului U Bamboo a fost insotita de o actiune ecologista desfasurata in Parcul Tineretului din Bucuresti. Reprezentantii companiei si ai presei, precum si mai multe persoane publice cunoscute - Virgil Iantu, Adrian Despot, Mihai Cioceanu, Anca Artimon, Sanda Nicola, Adi Bucur - au plantat 50 de platani si liquidambar de-a lungul unei alei din apropierea lacului.

Bambusul este mai mult decat o materie prima regenerabila, oferind o senzatie placuta la atingere. Solid si rezistent la amprente, bambusul are o patina naturala ce se schimba in timp, pentru a conferi un stil unic fiecarui notebook, devenind la fel de aparte precum utilizatorul sau.

Consumul intregului sistem este optimizat cu ajutorul lui Super Hybrid Engine, care permite reducerea anuala a emisiuniilor de CO2 cu 12,3 kg per notebook.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google