Toshiba lanseaza Satellite Click, un nou hibrid detasabil Windows 8

de Liviu Petrescu | 6 septembrie 2013

Toshiba a pregatit un nou gagdet hibrid Windows 8. Toshiba Satellite Click are un ecran tactil detasabil de 13,3 inci si va fi lansat in Europa cu un procesor Intel Core i3 Haswell in luna septembrie.

Cu un design similar gadgeturilor Asus Transformer, noul Toshiba Satellite Click ofera functionalitate de tableta si de laptop, cu un sistem simplu de prindere. Versiunea destinata pietei europene, Satellite W30t, utilizeaza un procesor Intel si are ventilator, in timp ce in SUA gadgetul va avea un procesor AMD Temash, fara ventilator si cu consum mai scazut de energie.

Toshiba Satellite Click

Chiar daca autonomia noului Toshiba Satellite Click ar putea fi mai mica in varianta europeana, performanta va fi cu siguranta mai mare. Tableta are o autonomie de 3-4 ore, iar atunci cand este conectata la dockul care include baterii duale, autonomia creste pana la 6-7 ore.

Dotat cu un HDD de 500GB, noul hibrid Toshiba Windows 8 include conectivitate micro HDMI, micro SD, micro USB pe tableta, iar pe tastatura exista si port USB 3.0. Pretul Toshiba Satellite Click nu a fost deocamdata dezvaluit, dar gadgetul este asteptat pe piata pana la sfarsitul lunii.

Sursa: The Verge

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: toshiba satellite click hibrid toshiba windows 8 hibrid detasabil Windows 8 toshiba Satellite W30t
spacer
Opiniile cititorilor
spacer