Toshiba a lansat tableta AT100

de Laurentiu Popa | 20 septembrie 2011

Conform anuntului facut la inceputul anului 2011, dispozitivul va fi cunoscut sub numele de Toshiba AT100 si combina hardware de varf cu Android 3.1 Honeycomb, pentru a furniza o tableta extrem de versatila care le permite utilizatorilor sa beneficieze de experiente multiple precum navigarea online, e-mail, vizionarea filmelor in format HD, citirea ebook-urilor si a ziarelor online, dar si comunicarea cu prietenii prin intermediul retelelor sociale.

Ideal pentru utilizatorii care doresc sa se bucure de performanta HD "la tableta", AT100 combina tehnologia de procesare NVIDIA Tegra 2 cu Android, pentru versatilitate.


Ecranul capacitiv HD de 25,7 cm (10,1") este bun pentru vizionarea filmelor, iar suportul Adobe Flash, sistemul de intensificare a imaginii Toshiba Resolution+ si tehnologia inovativa a sunetului asigura o performanta multimedia premium.Alte specificatii tehnice:

- WiFi
- baterie 7 ore de redacare multimedia dupa o incarcare
- greutate: 765 grame
- conectitivitate: USB si HDMI
- camere frontala si pe spate
- acces la cele 250.000 aplicatii din Toshiba Places


Accesorii

Tableta este compatibila cu o serie de accesorii optionale2 la data lansarii. Husa Back Cover, cu suprafata sa usor de prins si rezistenta la alunecari este disponibila in 6 culori incluzand verde, violet, rosu, albastru, gri si negru.

Multi-Dock-ul tabletei cu HDMI pentru conectarea la TV le permite utilizatorilor sa transmita continut pe un ecran mare HD, utilizand conectivitatea HDMI. Husa externa  AT100 Cover ofera protectie suplimentara si are si rol de stativ pentru o “tastare”  mai confortabila si pentru redarea multimedia comoda. De asemenea, sunt disponibili acumulatori suplimentari si adaptoare pentru alimentare.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google