Toshiba a adus la Computex 2013 laptopul Qosmio X75 si un AIO PC

de Redactia Hit | 5 iunie 2013

Toshiba a adus la Computex 2013 din Taiwan, pe langa cele trei tablete PC Excite, laptopuri si device-uri AIO. Toshiba a prezentat, in cadrul conventiei din Taipei, Qosmio X75, un laptop cu display de 17,3 inci si o unitate All-In-One entry level. Ambele device-uri dunt dotate cu a patra generatie de procesoare Core de la Intel.

Toshiba Qosmio X75

Noul laptop Toshiba confirma faptul ca japonezii mizeaza inca pe acea nisa de utilizatori care apreciaza portabilele de dimensiuni mari pentru gaming si rulare de continut multimedia. Toshiba Qosmio X75 ofera un display de 17,3 inci, poate fi echipat cu 32GB RAM si vine cu solutie grafica performanta Nvidia GeForce GTX 770M.

Qosmio X75 ofera stocare dual drive cu suport pana la 1,25TB (SSD + HDD in functie de alegerea userului) si o unitate Blu-ray.

Sunetul laptopului este asigurat de un sistem integrat  Harman Kardon. Laptopul va deveni disponibil comercial de la mijlocul aceste luni pentru pretul de 1.399 dolari.

Toshiba PX35t AIO

Tot la Computex 2013, toshiba a adus si sistemul All-In-One PX35t care este dotat cu un display sensibil la atingere, cu diagonala de 23 de inci si rezolutie 1080p. Noul AIO Toshiba poate fi dotat cu procesoare Intel Core i3, i5 sau i7 (a patra generatie), suporta pana la 16GB RAM si unitati de stocare de pana la 1TB.

Si AIO-ul PX35t este dotat cu sistem de sunet integrat asigurat de Harman Kardon. Pretul de pornire pentru PX35t este de 1029 dolari, iar sistemul va ajunge in magazine la jumatatea acestei luni.

Sursa: PCMag

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: toshiba qosmio x75 toshiba px35t computex toshiba aio touchscreen laptop ecran mare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google