Top 5 mausi de gaming - gamerii stiu de ce

de Andrei Rahmanov | 10 decembrie 2009

Gamerul nu este ca orice alt utilizator de PC obisnuit. Cand se aseaza in fata unui PC, el are anumite asteptari, anumite nevoi specifice. Are nevoie de “unelte” speciale pentru a-si practica “mestesugul”, iar cea mai importanta dintre acestea, stie oricine, este mouseul de gaming.
In continuare vom trece in revista cinci astfel de mausi, care au intrat in topul preferintelor noastre. Pentru ca oferta de modele este destul de vasta, cuprinzand zeci de modele mai noi, dar si mai vechi, unele chiar pe cale sa devina clasice, vezi Razer DeathAdder sau Diamondback, am incercat sa includem in acest top aparitii cat mai recente.

Descriere: Razer Imperator

Este ultimul model lansat de Razer, care va intra in curand si pe piata de la noi.

Foloseste senzorul laser care se gaseste acum standard pe ultimele modele Razer, si anume 3.5G, 5600DPI, cu un pollrate de 1000Hz si un timp de raspuns de 1ms.
Este un mouse cu un design relativ suplu, suprafata discret marita destinata butonului click-stanga confirmandu-ne ca avem de-a face cu un mouse pentru dreptaci, desi la prima vedere pare ambidextru.

Dispune in total de 7 butoane Hyperesponse, dintre care doua dedicate pentru schimbarea din mers a DPI, situate deasupra rotitei scroll.
Ca si nouate, cele doua butoane laterale stanga au pozitie reglabila pe orizontala si pot culisa inainte si inapoi, pentru a se adapta in functie de lungimea degetului mare de la mana.
Are memorie on-board Razer Synapse pentru a retine profilele cu setari macro ale butoanelor. 
Viteza de miscare merge pana la 200 inchi/s si suporta acceleratii laterale de pana la 50g.
Materialul din care este facuta carcasa ofera o aderenta extraordinara, poate cea mai buna dintre toate modelele Razer de pana acum, iar firul de 2m pare mult mai trainic fata de variantele mai firave inatalnite la modelele Razer mai vechi.
Pret: 410 ron
Nota: 9.8


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google