Televizoarele Sony vor fi dotate cu tehnologie Kinect?

de Roxana Iorgulescu - Colaborator HIT.ro | 2 decembrie 2011

Un viitor parteneriat incheiat intre Microsoft si Sony, ar putea conduce la realizarea unui nou tip de televizor, dotat cu tehnologie Kinect. Fara indoiala, aceasta ar fi o solutie spectaculoasa pentru divertismentul casnic.

Noua generatie a televizoarelor Sony ar putea gazdui astfel un Xbox, alaturi de camera video, cu senzori dedicati interactiunii Kinect disponibili, intr-o formula „smart-tv”. Aceasta si-ar extinde utilitatea si in domeniul comunicatiilor, facilitand utilizarea instrumentului Skype.

Daca tratativele vor fi duse la bun sfarsit, noile televizoare Sony ar putea raspunde la comenzi dispuse prin miscarile bratelor sau chiar la comenzi vocale. Astfel, va fi posibila si o experienta de gaming mult mai atractiva, fara necesitatea plasarii unui Kinect pe masa.

Integrarea tehnologiei Kinect la nivelul televizorului ar putea deschide o multitudine de oportunitati pentru Microsoft. Si brandul Sony va avea un plus de valoare, avand capacitatea de a-si lasa mult in urma principalii sai rivali din sectorul dedicat.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google