Tableta Cisco Cius, lansata in Romania

de Radu Eftimie | 20 octombrie 2011

Cisco a lansat si in Romania, prima tableta a sa, un produs care este destinat mediului de afaceri. Cu toate acestea, tableta numita Cius nu beneficiaza decat de conectivitate Wi-Fi, ceea ce limiteaza extrem de mult posibilitatile de conectivitate atat de necesare unui manager.

Pe ce mizeaza, totusi, Cisco atunci cand sustine ca tableta va avea succes?

Potrivit Cisco, Cius este dotata cu un procesor Intel Atom la 1,6 GHz, dispune de 1 GB de RAM. Ca sistem de operare, Cisco a ales Android 2.2 (Froyo), o platforma destul de veche avand in vedere ca Google a lansat inca trei versiuni mai noi.

Ce are special tableta Cisco? Pe posibilitatea de conectarea a tabletei la un dock dedicat, care dispune si de un receptor, cu ajutorul caruia se pot realiza video conferinte.

Tableta Cisco Cius, lansata in Romania

Si pentru ca este o tableta orientata spre mediul business, Cisco spune ca departamentele IT din companii vor putea restrictiona accesul utilizatorilor (angajatilor) la Android Market si la o serie de aplicatii care nu tin de productivitate.

Cisco Cius este disponibila prin intermediul unor parteneri ai companiei si nu va fi gasita in magazinele retailerilor traditionali, mai spun oficialii Cisco Romania.

Pretul tabletei este de 725 de dolari.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google