Tablet PC de la Toshiba cu Intel Core i7 – oficial

de Catalin Calciu | 24 februarie 2010

 

Pana azi doar ca zvon, compania Toshiba a ales sa confirme un model de calculator portabil de tip Tablet PC, care se foloseste de ultimele procesoare de la compania Intel, Core i7.

Modelul a devenit acum oficial, pe site-ul producatorului, denumit M780 (urmas direct al modelului M750), si intre specificatiile modelului de top – care costa aproximativ 1799 de dolari americani regasim un procesor Intel Core i7 620M, 4GB de memorie RAM DDR3, hard-disc de 320 de GB si 7200 de rotatii pe minut.

Din pacate grafica integrata este cea “clasica” de la Intel, insa avand in vedere segmentul caruia Toshiba se adreseaza aceasta este suficienta.

Ce este si mai interesant este ca vedem in aceste zile o “moda” pentru aceste Tablet PC-uri foarte puternice din punctual de vedere al procesorului, pana acum, pe langa Toshiba, avand astfel de produse cei de la Lenovo prin X201T si cel mai probabil de la Fujitsu in cel mai scurt timp, asa ca suntem curiosi in cat timp vor mai aparea companii precum HP sau Acer cu solutiile proprii.

 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google