Sony Vaio Chromebook, lansat in curand

de Liviu Petrescu | 26 martie 2012

Sony este a treia companie care adopta sistemul de operare Chrome OS dupa Samsung si Acer. Producatorul pregateste un Sony Vaio Chromebook de dimensiuni mici, care ar putea fi lansat in curand, mai intai in SUA.

Noul Sony Vaio VCC111 Series a fost trimit autoritatilor americane ce se ocupa de standardele tehnologice pentru aprobare. Speculatii cu privire la o lansare Sony Vaio cu Windows au fost spulberate de absenta tastei speciale cu logo-ul specific, scrie Engadget.

Apare Sony Vaio Chromebook

Mai mult, in descrierea noului laptop Sony cu Chrome OS este prezentata clar o referinta la sistemul de operare dezvoltat de Google in cloud.

Ecranul noului Sony Vaio Chromebook este produs de Samsung si va avea o diagonala de 11,6 inci, iar pozele arata si conectivitatea USB 2.0, alaturi de un cititor de carduri SD, mufe pentru casti si microfon si HDMI.

Nu au fost prezentate pana acum alte specificatii cu privire la procesor sau spatiul de stocare, insa pretul lui Sony Vaio Chromebook va fi probabil comparabil cu al altor chromebook-uri, pornind de la 300-400 dolari.

Apare Sony Vaio Chromebook

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google