Sistemul de operare Google Chrome a fost lansat

de Catalin Calciu | 20 noiembrie 2009

Anuntat cu multa vreme in urma, ca si alternativa demna de luat in seama la cunoscutul deja Windows produs de Microsoft, sau la versiunile multiple de Linux aparute in ultima vreme, Chrome OS este pe cale sa devina accesibil pentru toata lumea.


Pentru moment, el avanseaza cu pasi mari catre o versiune finala, acum fiind deja disponibila o varianta spre download, bineinteles freeware, precum va fi si versiunea finala, pentru a fi testata de catre doritori.


Dezavantajul in acest moment este ca vine la “pachet” cu VMWare care va fi utilizat pentru a putea instala si rula Chrome OS pe un sistem de operare preinstalat, precum Windows, Linux sau MAC OS X.


Noi sinceri sa fim asteptam sa vedem o versiune finala si finisata a sa, precum si comportamentul lui in viata de zi cu zi, pentru ca in acest moment celelalte sisteme de operare, inclusiv versiuni de Linux ( care sunt deja foarte populare ), sunt finalizate si au deja o reputatie foarte buna, prin urmare pentru a se impune Chrome OS va trebui sa vina cu elemente in plus fata de acestea.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google