SanDisk lanseaza un card microSD de 512GB. Pretul este pe masura

de Redactia Hit | 15 septembrie 2014

SanDisk a reusit sa bata toate recordurile de pana acum cu lansarea unui nou card microSD, care ofera o capacitate de stocare de 512GB. Noul card, care face parte din seria Extreme Pro a Sandisk, este dedicat in special profesionistilor care se ocupa cu editarea foto / video.

Sandisk Extreme Pro de 512GB (SDXC) reprezinta un upgrade important nu doar prin capacitatea foarte mare de stocare raportata la mediul folosit, ci si prin viteza de transfer imbunatatita. Sandisk Extreme Pro ofera o viteza de scriere de pana la 95 MB/s (clasa 3 - UHS), ceea ce recomanda solutia de stocare profesionistilor care filmeaza si editeaza la rezolutie 4K, scrie CNET.

SanDisk afirma ca noul produs de stocare ofera rezistenta in conditii de lucru dificile, oferind protectie la apa, temperatura, praf, dar si impotriva radiatiilor de tip eletromagnetic (Rontgen). De asemenea, compania pune la dispozitia utilizatorilor si un software de recuperare a datelor aflate pe card, RescuePRO Deluxe.

Pretul SanDisk Extreme PRO UHS-I cu capacitate de sticare de 512GB este de 730 de dolari, iar initial se va vinde doar in SUA, prin precomezi cu data de livrare incepand cu 15 octombrie. Dupa aceasta data, produsul va ajunge si pe pietele din Asia si Europa.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: sandisk microSD 512GB sandisk UHS pret SanDisk Extreme PRO
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google