Samsung lanseaza o versiune de lux a Galaxy Tab

de Cristina Enescu | 14 decembrie 2010

 

Unul dintre principalele avantaje ale tabletelor bazate pe Android este faptul ca ofera alternative mai accesibile la iPad, din punct de vedere al preturilor. Se pare, insa, ca Samsung are o alta viziune, de vreme ce compania a anuntat ca va lansa in curand o versiune a tabletei sale Galaxy Tab, care va costa aproximativ 1000 de dolari.

Galaxy Tab Luxury Edition a fost prezentata la Millionaire Fair, expozitia europeana care aduna la un loc cele mai exclusiviste si scumpe “jucarii” de pe piata. 

Si daca pana acum luxul implica ideea de yacht-uri, telefoane sau masini, iata ca Samsung vine sa demonstreze ca pana si sistemele de operare mobila pot capata aceast “feature”

“Din pacate”, cei de la Samsung nu au adaugat nici diamante, nici platina sau nici macar cristale Swarovski.

Editia de lux a tabletei este exact aceeasi ca cea normala, pe care o gasim in magazine. Samsung nu au facut altceva decat sa adauge o carcasa exclusivista din piele si un set de casti Bluetooth. De ajuns incat sa ridice pretul la 749 de euro, sau, pentru ca suna mai bine, 1000 de dolari.

Samsung planuieste sa lanseze versiunea de lux pe 15 decembrie, urmand sa fie disponibila pana pe 31 ianuarie. 

Asadar, daca aveti un buget generos pentru cadourile de Craciun, un Samsung Galaxy Tab  Luxury Edition ar putea fi cadoul perfect.

Sursa: TG Daily  

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google