VIDEO: Primul frigider cu Android, de la Samsung

de Radu Eftimie | 29 august 2011

Cand spui gadget, de obicei te referi la un obiect tehnologic de mici dimensiuni si care mai mult trebuie sa te distreze decat sa te ajute la modul pragmatic.

Acum, insa, notiunea de gadget s-a schimbat atat de mult incat ea poate defini inclusiv un obiect cat o basculanta care, in afara de faptul ca poate cara pietris, iti arata si cum e vremea si ce a mai spus cutarica pe Twitter.

Asa a ajuns si Samsung sa "jure" ca aveti nevoie de un frigider cu... Android - detalii pe site-ul Samsung.

Trebuie spus ca frigiderul sud-coreenilor nu are inca un nume, are doar un cod de produs - RF4289HARS - dar ar putea fi usor botezat AndroFrige sau, ma rog, cumva, cum va trece prin minte.

Samsung crede ca aveti nevoie de un frigider cu Android

Ce face frigiderul Samsung de este atat de special?

Are pe usa un display de 8 inci (ecran tactil) care afiseaza o serie de informatii despre vreme, notite pe care le puteti lasa cand plecati de acasa spre a fi citite de cei din familie, va arata fotografiile urcate pe Picasa, va tine in priza cu Google Calendar si cu stirile Associated Press.

Si pentru ca ne place extrem de mult treaba cu pretul psiohologic, trebue sa va spunem ca Samsung "RF4289HARS" nu costa 3.500 de dolari, ci doar 3.499 de dolari.

Oricat de ciudat ar suna acum, probabil peste 5 ani, o sa citesti aici stiri despre aplicatii Android pentru frigiderul tau.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google