Samsung YP-M1, player portabil cu placa video Nvidia Tegra

de Andrei Rahmanov | 26 august 2009

Dupa ce a fost lansat initial pe piata din Korea de Sud, Samsung se pregateste aduca noul player portabil YP-M1 pe piata europeana si ulterior si pe celelalte piete.

Dupa Zune HD de la Microsoft, YP-M1 este al doilea player portabil anuntat ca va beneficia in componneta sa de noua placa video Nvidia Tegra destinata gadgeturilor mobile.

Cu o astfel de putere de procesare "la purtator", playerul poate oferi playback la rezolutie HD pentru fisierele video. Acestea pot fi vizionate fie pe ecranul tactil AMOLED de 3.3 inci sau pe un televizor cu diagonala mare, HD ready, catre care poate fi transmis semnalul via cablu HDMI.

Samsung YP-M1 va avea interfata Touch Wiz, binecunoscuta deja de pe unele modele de telefoane mobile ale aceluias producator, si va putea reda o varietate mare de formate audio ca MP3, WMA, OGG, AAC, M4A, FLAC audio si formate video precum WMV, ASF, H.264, MPEG4, DivX, XviD si SWF video.

Capacitatea de stocare a lui YP-M1 va fi cuprinsa intre 8GB si 32 GB. Pretul si data fixa de lansare pentru Europa vor fi facute publice intr-o conferinta de presa, pe 3 septembrie, sustinuta in cadrul IFA 2009.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google