Samsung Galaxy Tab – lansat in Romania (Prezentare foto-video)

de Silviu Anton | 5 noiembrie 2010

Noua tableta Samsung Galaxy Tab a ajuns, in sfarsit, si in Romania, fiind oferita de catre operatorul de telefonie mobila, Orange. 

Unul dintre cele mai populare produse ale acestui sfarsit de an, Samsung Galaxy Tab este disponibil la noi in tara incepand de aseara (04 noiembrie), cand Orange si Samsung au organizat lansarea oficiala a dispozitivului. 

Potrivit comunicatului de presa oferit in urma lansarii produsului, Samsung Galaxy Tab este prima tableta cu SIM care foloseste sistemul de operare Google Android 2.2

Are un ecran tactil cu o diagonala 18 cm si rezolutie de 1024x600 pixeli. In plus, browserul tabletei dispune de Flash Player v10 astfel ca utilizatorii vor putea accesa retele sociale, jocuri online, aplicatii din Android Market sau site-uri cu animatii interactive. 

Tableta permite navigatia GPS si utilizarea aplicatiilor de Augmented Reality. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy Tab poate fi folosit si ca e-Book reader pentru ziarele, revistele sau cartile preferate.

Tableta Samsung Galaxy Tab este ideala si pentru fotografii, filme HD, muzica sau apeluri video. Cantareste doar 380 de grame si este dotata cu memorie interna de 16 GB, un card microSD de pana la 32 GB si doua camere video.

Samsung Galaxy Tab este disponibil in oferta Orange la preturi incepand de la 349. Samsung Galaxy Tab va fi disponibil pentru comanda incepand de astazi, in magazinul online, si de luni, 8 noiembrie, in magazinele Orange.

Prezentare video Samsung Galaxy Tab:

Sursa foto: Orange
Sursa: Orange
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer