Razer va lansa Razer Blade Koenigsegg Edition

de Bogdan Constantinescu | 4 martie 2014

Koenigsegg se pregateste sa lanseze bolidul One:1 la Salonul Auto de la Geneva, numai ca aceasta nu va fi singura noutate a producatorului suedez.

Si nu, nu este vorba de inca un automobil, ci de un notebook creat special pentru Koenigsegg de cei de la Razer. Producatorul este recunoscut pentru laptopurile destinate segmentului de gaming, laptopuri realizate din materiale speciale si ale caror specificatii tehnice sunt de top. Ca o comparatie, Razer Blade poate fi considerat fara probleme un Koenigsegg Agera al notebook-urilor.

Daca stirea de mai sus v-a facut sa va bucurati, atunci trebuie sa stiti ca avem si o veste ceva mai putin placuta. Razer Blade Koenigsegg Edition nu va fi de vanzare, el fiind destinat doar catorva posesori de Koenigsegg, iar cele doua unitati produse vor fi oferite ca premii fanilor Razer, in cadrul unui concurs online.

Koenigsegg Edition vine cu logo-ul producatorului suedez, care-l inlocuieste pe cel al lui Razer, specificatiile incluzand un procesor Core i7 quad-core, Nvidia GTX 765M, 8 GB de memorie DDR3 si un SSD de 512 GB.

Sursa: Luxury Launches

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Razer Razer Blade Koenigsegg Razer Blade Koenigsegg Edition
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google