Razer Imperator, un nou maus de gaming

de Mina Hutterer | 1 decembrie 2009

Compania Razer este specializata in productia de mausi de gaming de calitate, iar noul model Imperator nu face exceptie. Imperator este un maus ergonomic pentru dreptaci, dedicat gamerilor care au nevoie de cat mai multe butoane specializate, dar nemultumiti de pozitionarea acestora in cazul altor mausi de acest tip.

Principala caracteristica a mausului Razer Imperator este posibilitatea de a ajusta pozitia butoanelor laterale, pentru accesibilitate facila in timpul jocurilor in care precizia si reactiile rapide conteaza cel mai mult (in shooter-ele multiplayer, de exemplu). Imperator are o rezolutie de 5600dpi, oferita de senzorul laser Razer Precision 3.5G.

"Ergonomia si controlul au fost obiectivele principale pentru acest maus", a declarat presedintele companiei Razer, Robert Krakoff. "Mausul nu iti aluneca in mana indiferent de cat de des il ridici sau il misti in timpul jocului. Una dintre nemultumirile frecvente ale gamerilor este dificultatea in utilizarea butoanelor laterale ale unui maus. Am folosit butoane laterale ajustabile, care pot fi pozitionate si fixate in pozitia ideala pentru fiecare persoana", a mai spus Krakoff.

Mausul Razer Imperator va avea un pret de 69,99 euro si va deveni disponibil la finalul lunii decembrie 2009 - un pret destul de mare pentru gamerii din Romania, insa un maus dedicat celor care nu accepta compromisuri si isi doresc un avantaj in jocurile multiplayer.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google