Razboiul tabletelor de 7 inci - Galaxy Tab 7.0 Plus vs. Kindle Fire

de Radu Eftimie | 24 octombrie 2011

Dupa ce orice tableta aparea pe piata era caracterizata de oricine parca din impuls, drept un posibil iPad killer, iata ca parca lucrurile mai ince sa se limpezeasca. Doua tablete de 7 inci, care se vor lansa in curand pe piata pot fi considerate cu adevarat adversare: Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus si Amazon Kindle Fire, scrie Gizmowatch care face si o comparatie intre cele doua.

Marimea ecranului

Atat tableta Samsung cat si cea de la Amazon dispun de display-uri de 7 inci. Pentru ca Tab 7.0 Plus nu beneficiaza de ecran Amoled, Kindle Fire, cu display-ul cu tehnolgie Gorilla Glass bate de departe Samsungul. Kindle-ul este invingator la ecran.

Software

In timp ce Samsung va lansa Tab 7.0 Plus cu Android 3.2 Honeycomb, Amazonul va dota Kindle Fire cu Android 2.3 Gingerbread, o versiune mai veche si mai pretabila telefoanelor mobile decat tabletelor. Castigator - Galaxy Tab 7.0 Plus.

Camera foto

Samsung castiga la acest capital pentru ca dispune de doua camere foto (dintre care un frontala), in timp ce Amazon nu a dotat Kindle-ul Fire cu camera foto.

Din punct de vedere al pretului nu se pot face aprecieri din moment ce deocamdata Samsung nu a anuntat un pret pentru noua sa tableta de 7 inci.

Razboiul tabletelor de 7 inci - Galaxy Tab 7.0 Plus vs. Kindle  Fire

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google