Qualcomm Snapdragon 802, capabil de procesare UltraHD pentru smart TV-uri

de Redactia Hit | 6 ianuarie 2014

Oficial, CES 2014 se deschide maine, insa marile companii au facut inca de astazi - ziua presei - anunturile legate de cele mai importante produse.

Snapdragon 802 este unul dintre produsele anuntate de Qualcomm in cadrul editiei 2014 a Consumer Electronics Show din Las Vegas, dar nu este un procesor pe care il vom regasi in tablete sau smartphone-uri. De ce? Pentru ca poate mult mai mult sau cel putin este dedicat altui segment de produse. Smart TV-urile Ultra HD.

Qualcomm Snapdragon 802 este capabil de procesare Ultra HD dar nu numai. Se va ocupa si de gaming de calitate pe aceleasi smart TV-uri. Mai mult, va putea sa sustina operatiuni simultane dificile, precum gaming HD in acelasi timp cu vizionarea unui film HD prin streaming, pe acelasi televizor inteligent.

Pe scurt, chipsetul Snapdragon 802 a fost realizat de Qualcomm exclusiv pentru smart TV -urile Ultra HD si are urmatoarele specificatii: patru nuclee Krait tactate la 1,8 GHz, GPU Adreno 330, suporta tehnologie Dolby Digital si sunet DTS surround.

Cand vor aparea pe piata primele televizoare inteligente 4k motorizate de Qualcomm Snapdragon 802? La sfarsitul lui 2014.

Sursa: Qualcomm via Slashgear

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: qualcomm Snapdragon 802 chipset ultra hd snapdragon qualcomm ultra hd chipset
spacer
Opiniile cititorilor
spacer