Proiector HD JVC la... 175.000 USD

de Mina Hutterer | 11 septembrie 2009

Titlul nu contine o greseala, ci pretul real la care JVC va scoate pe piata un proiector... mai mult decat HD.

 

Capabil sa afiseze imagini de 10 megapixeli la rezolutii de pana la 4096 x 2400, noul proiector LCD JVC DLA-RS4000, prezentat in cadrul expozitiei CEDIA, care se tine intre 10 si 13 septembrie la Georgia World Conference Center din Atlanta, este cu siguranta un vis pentru cei care isi doresc cu adevarat un home theatre. Proiectia devina si mai impresionanta cu cei 3500 ANSI lumeni ai lampii Xenon, care poate fi ajustata in opt trepte.

"In plus, noii polarizatori Wire Grid din motorul optic, care reduc la minim pierderea de luminozitate, vin in combinatie cu o noua tehnologie pe cristale lichide si o orientare inovatoare a cristalelor lichide", a declarat JVC in comunicatul de presa. Astfel, rata de contrast oferita de DLA-RS4000 este de 10.000:1. Proiectorul permite afisarea simultana a pana la patru ecrane diferite, toate in full HD sau rezolutie WUXGA. De asemenea, vine insotit de certificate ISF si THX. Mai mult decat atat, interfetele Ethernet si RS-232C permit ajustarea proiectorului cu ajutorul unui Web browser, iar functia de e-mail integrata poate trimite mesaje despre starea proiectorului, precum si avertizari atunci cand lampa se apropie de ultimele ore de functionare.

Cei care ard de nerabdare sa plateasca cei 175.000 USD trebuie sa mai aiba putina rabdare, pentru ca DLA-RS4000 va fi lansat abia in octombrie 2009.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google