(P) De unde puteti cumpara calculatoare Second Hand in Bucuresti

de Redactia Hit | 24 ianuarie 2014

Suntem in 2014 si magazinele online se dezvolta de la o zi la alta, iar acelasi lucru putem spune si despre www.pretulok.ro, un magazin online ce comercializeaza calculatoare second hand, monitoare, laptopuri, servere si echipamente cisco.

Cand cumparam un produs second hand ne gandim automat la cuvantul "vechi", insa nu intodeauna este asa, asta pentru ca avem de la calculatoare si procesoare de ultima generatie (Pentium 4 si Dual Core), si pana la procesoare Quad Core si i7.

Un calculator cumparat la mana a doua poate reprezenta foarte multe avantaje. Bineinteles ca pot exista si dezavantaje, dar sa nu cobim si sa ne gandim care este rolul lor si de ce piata it second hand s-a dezvoltat atat de mult in ultima vreme.

  • calculatoarele la mana a doua sunt, cu siguranta, mult mai ieftine decat cele noi. Uneori, un computer second poate sa fie si de 3 ori mai ieftin decat unul nou;
  • in general, computerele second hand sunt brand-uri, iar aici putem sa includem pc-uri de la dell, hp, acer, nec, fujitsu siemens, lenovo sau maxdata;
  • garantia produselor este de minim 12 luni, cu posibilitate de extindere la 24 luni. Aceasta garantie ne confirma faptul ca produsele sunt ok si nu prezinta nici un risc.

In concluzie, magazinul online de calculatoare second hand ramane unul din cele mai ieftine magazine cu profil it de pe piata second hand.

Recomandarea noastra atunci cand cumparati un computer second hand este sa alegeti un model Dual Core sau Core 2 Duo.

O configuratie minima la un pret bun:

  • Procesor Dual Core, minim E2160
  • 2 Gb RAM si 160 HDD
  • Placa video minim 256 Mb
  • Desktop pentru calculatoare de birou si tower pentru cei care vor jocuri, mai exact pentru cei care doresc sa mareasca performantele PC-ului printr-o placa video pe slot dedicat PCI Express.
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google