Ostendo pregateste proiectorul holografic pentru smartphone

de Bogdan Constantinescu | 5 iunie 2014

Galaxy Beam a fost un esec in ceea ce priveste incercarea de a integra un mic proiector intr-un smartphone. Insa ideea celor de la Ostendo poate schimba lucrurile, pentru ca discutam de un modul care poate proiecta imagini cu diagonala de 48 inch.

Modulul are dimensiunile camerelor pe care le gasim azi pe device-urile mobile, astfel ca nu vor exista prea multe sacrificii in ceea ce priveste design-ul. Cu toate acestea producatorii vor trebui sa decida daca utilizatorii au interesul de a plati mai mult pe un device care le ofera si un proiector incorporat, mai ales in conditiile in care optiunile wireless nu sunt putine.

Proiectorul este doar primul pas in planurile celor de la Ostendo. Tinta companiei este aceea de a dezvolta un proiector holografic care sa se potriveasca unui telefon, dezvoltarea bazandu-se pe o tehnologie pe care compania o studiaza din 2007. Proiectorul holografic ar putea intra pe piata din 2015.

Ostendo a anuntat ca proiectorul holografic nu va costa mai mult de 30 de dolari, ceea ce inseamna ca vor exista producatori care vor include acest lucru in device-urile lor.

Sursa: Geek

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: proiector smartphone Ostendo specificatii proiector Ostendo proiector holografic smartphone
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google