O noua linie de calculatoare all-in-one de la Gateway

de Catalin Calciu | 8 octombrie 2009

Din cate usor putem vedea, calculatoarele de tip all-in-one sunt din ce in ce mai cautate, si majoritatea producatorilor au deja sau lanseaza noi serii de produse de acest gen.


Acum a venit randul unei companii mai putin cunoscuta la noi in tara, Gateway sa prezinte seria “One ZX” si aceasta are nu numai designul tipic al unui pc integrat in monitor, ci si un aspect care il face sa arate foarte bine intr-o camera de lucru.


Un model din aceasta serie este One ZX6810-01 care are intre specificatii o diagonala de 23 de inci si rezolutie Full HD (1080p), sistem de operare Windows 7 Home Premium 64Bit, procesor Intel Core 2 Quad Q8200S, grafica asigurata de o placa video ATI Radeon HD 4670 cu 1GB de memorie RAM si 8GB de memorie RAM pentru sistem.


Stocarea deasemenea este interesanta, fiind formata dintr-un hard-disc de 1TB si de un modul SSD de 64 de GB pentru sistemul de operare si aplicatii iar intre alte “dotari” amintim un DVD Writer de tip slot-in, Wireless LAN, sunet 5.1, Tv-Tuner Hybrid si 6 porturi USB 2.0.


Pretul de comercializare al acestui model este destul de convenabil, de aproximativ 1399.99 de dolari americani, acum ramane de vazut la ce nivel se va situa cand va ajunge in Europa sau chiar la noi in tara.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google