Nvidia lanseaza primele placi grafice pe arhitectura Maxwell: GeForce GTX 980 si 970

de Redactia Hit | 19 septembrie 2014

Nvidia lanseaza primele unitati de procesare grafica high-end - GeForce GTX 980 si 970 – proiectate pe arhitectura Maxwell, ce ofera performante de top.

Maxwell este cea de-a zecea generatie de arhitectura GPU, dupa Kepler, lansata de NVIDIA. Proiectata cu focus pe gaming, arthitectura Maxwell rezolva unele dintre cele mai grele provocari in termeni de iluminare si fidelitate grafica.

Cumpara de la eMAG.ro placi video nVidia

Noua tehnologie Voxel Global Illumination (VXGI) le permite pentru prima data unitatilor de procesare vizuala de gaming sa redea efecte de iluminare globala dinamica in timp real. Scenele sunt semnificativ mai realiste datorita modului in care lumina este reflectata in mediul de joc.

Gama de noi tehnologii implementate include tehnica de anti-aliasing cu eşantionare multi-cadru (MFAA), super rezolutie dinamica (DSR), VR Direct si un design extrem de eficient din punct de vedere energetic. Toate aceste tehnologii permit GPU-urilor GTX 980 si 970 bazate pe arhitectura Maxwell sa redea cadre de cea mai buna fidelitate, cu frecvente mai mari si un consum de energie situat sub orice alte unitati de procesare vizuala din clasa lor, se arata intr-un comunicat de presa.

NVIDIA GeForce GTX 980 si GTX 970 sunt acum disponibile prin partenerii mondiali ASUS, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Inno3D, MSI, Palit, PNY, Point Of View si Zotac.

Pretul de pornire este de 2.499 de lei pentru GTX 980 si 1.499 de lei pentru GTX 970.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: pret nvidia GeForce GTX 980 pret nvidia geforce gtx 970 specificatii nvidia maxwell
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google