Nvidia: "Lucram la a doua generatie de Microsoft Surface RT"

de Redactia Hit | 9 august 2013

Jen-Hsun Huang, CEO-ul Nvidia a confirmat pentru CNET producatorul lucreaza deja la a doua generatie de tablete Microsoft Surface RT.

Seful Nvidia a mai declarat ca spera ca urmasul Surface sa se bucure de un succes mai mare decat prima generatie a tabletei Microsoft cu Windows RT.

Si, pentru ca tot am amintit de sistemul de operare pentru tablete de la Microsoft, ar trebui spus ca succesul Surface 2 nu va tine de hardware-ul si calitatea device-urilor, ci in primul rand de imbunatatirile pe care gigantul din Redmond le va putea aduce OS-ului.

Din punctul nostru de vedere, Windows RT este, in lipsa compatibilitatii aplicatiilor din ecosistem si a celorlalte neajunsuri (bug-uri, limitari in aplicatii si in suportul oferit de Microsoft), un sistem de operare "mort". De altfel, pierderile imense inregistrate de Microsoft din cauza cererii extrem de scazute a surface RT (prima generatie), este un argument solid in acest sens.

Speram totusi ca update-ul "Blue", care vizeaza si Windows RT, sa aduca, macar partial, interoperabilitatea intre versiunile de Windows, rspectiv eliminarea barierelor care izoleaza acum RT-ul de Windows 8.

Reamintim ca seful Nvidia a fost unul dintre cei mai duri critici ai Windows RT, manifestandu-si in repetate randuri nemultumirea fara de sistemul de operare pentru arhitectura ARM al Microsoft.

Daca Nvidia a decis totusi sa mearga mai departe si sa construiasca si a doua generatie de Surface RT, atunci avem sperante ca si Microsoft a facut cateva eforturi pentru imbunatatirea OS-ului.

Potrivit declaratiilor lui Jen-Hsun Huang, o mare bila alba pentru Windows RT si pentru succesul celei de-a doua generatii de Surface RT ar fi includerea in pachetul comercial al tabletei a Outlook, pe care seful Nvidia il vede drept un "killer App".

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: microsoft surface rt 2 nvidia surface 2 tableta microsoft nvidia
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google