Noul cititor de carduri Kingston MobileLiteG2

de Alex Hanea | 15 octombrie 2009

Kingston Digital anunta noul cititor de carduri, Kingston MobileLiteG2. Dispozitivul face parte din cea de-a doua generatie de cititoare MobileLite care permit transferul rapid de date intre cardurile de memorii Flash si computer. Cititorul este compatibil cu o gama foarte larga de carduri de memorie precum SD, SDHC, microSD, microSDHC, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo si Memory Stick Micro (M2).

"Kingston MobileLiteG2 este un cititor mic, portabil, care asigura un transfer rapid si usor al datelor intre un dispozitiv precum telefonul mobil, camera foto digitala sau MP3 Player si un altul cu o capacitate mai mare de stocare si conexiune USB, precum PC-ul", a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd. "Datorita formei compacte, cititorul Kingston MobileLiteG2 devine o componenta esentiala a kit-ului mobil atat pentru uzul personal cat si pentru cel business."
   
Dispozitivul dispune de laturi protectoare retractabile pe fiecare parte, pentru a proteja conectorul USB si cardurile Flash. De asemenea, este echipat cu un snur si un cablu de extensie USB, care faciliteaza conectarea la slot-uri USB greu accesibile. Atunci cand este conectat, MobileLiteG2 este reprezentat prin doua litere corespunzatoare (de exemplu E:\, F:\), iar transferul se realizeaza prin simplu drag and drop. Printre caracteristile produsului putem enumera dimensiunile de 62,15 mm x 29,40 mm x 16,40 mm, greutatea de 18,90g si temperaturile de operare si de stocare, de -40°C pana la 60°C respectiv -20°C pana la 70°C.
   
Cititorul Kingston MobileLiteG2 este disponibil atat separat cat si in set, alaturi de carduri SDHC clasa 4, de 4GB sau 8GB. Dispozitivul beneficiaza de garantie pe 2 ani, in timp ce cardurile Kingston ofera garantie pe viata.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google