Noua tableta de la Prestigio

de Laurentiu Popa | 13 octombrie 2011

Prestigio lanseaza un nou model de tableta MultiPad cu ecran capacitiv touchscreen, numit  Prestigio MultiPad PMP5080B. Noua tableta functioneaza cu sistemul de operare Android de la Google, 2.3 Gingerbread, iar update-urile pot fi descarcate si instalate OTA.

Modelul dispune de 1GHz ARM Cortex-A8 rapid si puternic si este echipat cu un accelerator grafic 3D OpenGL 2.0, pentru o mai buna functionare a fisierelor multimedia si a jocurilor.

Tableta are memorie interna de 4 GB si un slot card micro SD, care permite o extindere a memoriei de pâna la  32GB. Modelul include si WiFi incorporat cu o viteza de 802.11 b/g/n, webcam frontal de 2 megapixeli, mufa HDMI. Pentru o mai buna performanta pe internet, tableta suporta Adobe Flash Player 10.1.Spre deosebire de modelele din seria 5 deja disponibile, dispune de un display capacitiv multi-touchscreen de 8 inci.

Device-ul are preinstalate elemente de software, cum ar fi: YouTube, Facebook, Twitter, Gallery, Maps, precum si jocuri (Angry Birds, Raging Thunder, Solitaire, Classic Chess). In plus, are instalat programul Office Suite Pro, care este compatibil cu fisiere MS Office.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google