Noua linie de PC-uri AIO de la NEC - computere combinate cu TV si Twitter

de Liviu Petrescu | 6 februarie 2013

NEC lanseaza o noua linie de PC-uri AIO pentru piata japoneza cu o functionalitate inedita. Seriile Valuestar W si Valuestar N includ TV tunere si o telecomanda speciala, dar cel mai ciudat aspect este controlul PC-ului direct prin Twitter.

Noile serii de AIO NEC vor fi disponibile in doua variante: Valuestar W, cu ecran de 23 inci si procesor Intel i7 si Valuestar N cu ecran de 21,5 inci si procesoare i7, i3 say Celeron 1000M.

Noua linie de PC-uri AIO de la NEC - computere combinate cu TV si Twitter

Toate modele din noua serie de PC AIO NEC Valuestar au cel putin doua TV tunere, pentru a putea inregistra continut si in timpul vizionarii.

Optiunea de control prin Twitter aduce o functionalitate complet noua: trimitand un mesaj direct pe site-ul de microblogging, utilizatorul poate programa inregistrari TV de la distanta, chiar atunci cand PC-ul este inchis.

Noile AIO NEC includ cate un sistem sonor Yamaha, drive Blu-Ray sau DVD si ruleaza Windows 8 cu Office 2013. Singura optiune 3D costa aproximativ 2550 dolari, iar restul preturilor variaza intre 1360 si 2330 de dolari.

Sursa: Engadget

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: aio nec valuestar pc aio nec pc tv tuner control pc twitter
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google