Noile SSD-uri de la Intel: de 8 ori mai mici decat anterioarele

de Silviu Anton | 30 decembrie 2010

Unitatile de stocare SSD au din ce in ce mai multi adepti, iar partea buna la acest aspect este ca ele devin din ce in ce mai mici, ca si dimensiuni. Mult mai mici. 

Cele mai noi SSD-uri marca Intel, SSD 310, ofera aceeasi performanta ca si x25-urile care au aparut inaintea lor, insa, din punct de vedere al dimensiunilor ele reprezinta a opta parte din acestea.

Noile drive-uri, care au fost concepute pentru notebook-uri, tablete si dispozitive industriale si militare, au o dimensiune de numai 51x30 mm si latime de 5 mm.

Pana in prezent, Intel a semnat parteneriate pentru seria SSD 310 cu Lenovo, care vrea sa integreze drive-urile in urmatoarea generatie de ThinkPad-uri. 

Intel si-a propus sa livreze noile drive-urile catre producatorii de echipamente hardware in cantitati de cate 1000 de unitati, cu capacitati de 40GB (99 de dolari) si 80GB (179 de dolari)

Specificatiile tehnice complete ale seriei Intel SSD 310 le puteti gasi chiar pe pagina Web a producatorului

Seria Intel SSD 310 este primul val dintr-o serie de noi SDD-uri care vor sosi incepand cu anul viitor. Iar noi le asteptam nerabdatori. Cu cat mai mici, cu atat mai bune!

Sursa: Gizmodo  

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google