Navigatoarele Tom Tom dau indicatii cu vocea lui Snoop Dogg

de Andrei Rahmanov | 3 decembrie 2009

Lupta pentru afirmare pe piata navigatoarelor auto GPS devine din ce in ce mai stransa si mai interesanta. Pe masura ce smartphonurile avanseaza si ele simtitor in acest teritoriu, ameninta sa preia cat de curand functiile acestor gadgeturi atat de populare printre soferi si ii fac pe producatorii de navigatoare clasice sa vina cu cele mai ciudate inovatii.

Cei de la Tom Tom sunt cunoscuti atat pentru serviicile de calitate oferite in acest domeniu dar si pentru nenumaratele costumizari care se pot adauga navigatoarelor lor GPS.

Ultima aditie in lista de voci oferita de ei este cea a rapperului Snoop Dogg. Acesta a oferit vocea sa celor de la Tom Tom, iar indicatiile de navigare au capatat si cateva din cele mai cunoscute expresii ale rapperului.

De exemplu, dupa un viraj la stanga executat corect, Snoop ii spune soferului ca e "so fly", adica "smecher", iar dupa ce ajunge la destinatie, Snoop spune in stilul caracteristic ca s-a distrat de minune in timpul calatoriei.

Si ca sa vedeti cam cum se aude Snoop Dogg dintr-un navigator auto GPS, avem mai jos si un clip, pentru exemplificare.

Aceasta costumizare poate fi instalata pe oricare dintre navigatoarele Tom Tom de pe piata si chiar si pe majoritatea modelelor mai vechi, contra sumei de 12.95$.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google