NVIDIA lanseaza tehnologia G-SYNC: elimina efectul de stutter si latenta

de Redactia Hit | 21 octombrie 2013

Nvidia a anuntat lansarea noii tehnologii G-SYNC, o solutie pe care compania o propune pentru rezolvarea problemelor de sincronizare dintre placile grafice si monitoarele de gaming. Mai exact, G-SYNC promite inlaturarea efectului de stutter si a latentei crescute pentru obtinerea unor imagini de calitate ridicata.

Cumpara de la eMAG.ro placi video nVidia

"Tehnologia NVIDIA G-SYNC reprezinta rezultatul unui program de cercetare si dezvoltare indelungat cu scopul obtinerii unei sincronizari a ratei de refresh cu rata de randare a GPU-ului. In acest fel imaginile sunt redate in momentul in care sunt prelucrate de catre unitatea de procesare vizuala (GPU), oferind astfel o experienta fluida, potrivit unui comunicat de presa.

Tehnologia G-SYNC include un modul G-SYNC NVIDIA, integrabil in monitoare de gaming si in modele selectate de placi video bazate pe arhitectura Kepler. De altfel, deja Un numar considerabil de producatori de display-uri a inclus deja tehnologia G-SYNC in monitoarele din generatia 2014.

ASUS, BenQ, Philips si ViewSonic reprezinta primele companii ce urmeaza sa adopte aceasta tehnologie, mai anunta Nvidia.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: nvidia g sync tehnologie g sync monitoare producator g sync
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google