NVIDIA Tegra X1 obtine aproape 75.000 de puncte in testele AnTuTu

de Redactia Hit | 19 februarie 2015

Stiam deja ca specificatiile noului chipset NVIDIA Tegra X1 sunt cu adevarat impresionante, iar performantele SoC-ului Nvidia primesc acum si o confirmare, cel putin pe "hartie". In testele efectuate cu AnTuTu, NVIDIA Tegra X1 a obtinut incredibilul scor de 74977 puncte.

Ce inseamna insa acest punctaj? Comparand aceste rezultate cu cele ale celor mai performante device-uri mobile de pe piata, remarcam o diferenta de aproape 25.000 de puncte.

Singurul procesor care se afla mai aproape de scorul Tegra X1 (insa totusi la o distanta ce nu poate fi trecuta cu vederea) este Exynos 7420, ce urmeaza sa doteze Samsung Galaxy S6, care a obtinut in AnTuTu 60,978 puncte.

Chipsetul NVIDIA Tegra X1 include procesor cota-core (64 biti), cu patru nuclee Cortez A57 si patru nuclee Cortex A53, si dispune de procesor grafic cu 256 de nuclee CUDA.

Tegra X1 poate sustine rezolutii 4K la 60 fps si este primul chipset mobil capabil de putere de procesare de 1 teraflop. Dupa cum scriam si in momentul prezentarii oficiale a noului chipset (la inceputul acestui an), Tegra X1 ofera suport pentru cele mai importante standarde de grafice, precum Unreal Engine 4, DirectX 12, OpenGL 4.5, CUDA, OpenGL ES 3.1 si Android Extension Pack, iar asta inseamna ca dezvoltatorii de jocuri beneficiaza de suportul necesar pentru a putea lansa jocuri cu grafica de desktop si pe platformele mobile.

Asa cum scriam recent, Nvidia va prezenta, in data de 3 martie, in cadrul unui eveniment organizat in San Francisco, un nou device ce va integra Tegra X1, probabil Nvidia Shield Tablet 3.

Sursa: Mydrivers.com via Gizmochina

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: nvidia tegra x1 antutu scor benchmark tegra x1 nvidia shield 3 samsung galaxy s6 exynos
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google