Mouse-Box - un prototip interesant de PC "ascuns" intr-un mouse

de Redactia Hit | 26 ianuarie 2015

Se tot vorbeste despre disparitia PC-ului, despre era post-PC si despre vanzarile in declin ale acestui segment de produse dar, aproape cu aceeasi cadenta cu care vin stirile pe aceste teme, ajung online si noi proiecte care propun transformarea PC-urilor in gadgeturi la purtator.

Am scris recent despre proiectul micro-PC al celor de la HANNspree, cu Windows 8.1 si iata ca acum revenim cu un prototip chiar mai interesant: Mouse-Box, un PC implementat intr-o carcasa de mouse.

Gadgetul, care se afla inca in dezvoltare, ofera atat functie de mouse (independent), cat si de PC, daca utilizatorul dispune de un afisaj cu mufa HDMI.

Mouse-Box mini PC se bazeaza pe un procesor quad-core ARM la 1,4GHz, are 128GB spatiu intern de stocare, doua porturi USB 3.0, suport micro HDMI si se conecteaza la internet prin intermediul WiFi. Proiectul este dezvoltat de catre Przemyslaw Strzelczyk, inginer software in cadrul Nokia Networks, care spune ca momentan cauta parteneri pentru realizarea unei versiuni finale a Mouse-Box, scrie Mybroadband.co.za.

Seful proiectului mai spune ca miniPC-ul ar putea ajunge pe piata in cateva in luni daca echipa sa va gasi un partener si ca pretul gadgetului va fi "foarte mic".

Urmariti un clip demo cu Mouse-PC:

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: mouse box pc mini pc mouse micro pc
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google