Monster Heartbeats, casti intraauriculare cu desing Lady Gaga

de Andrei Rahmanov | 8 septembrie 2009

Monster, compania care s-a bucurat de succes cu castile din gama Beat, la crearea carora a participat si influentul rapper si producator american Dr. Dre, aduce acum Hearbeats.

Acestea reprezinta un nou model de casti intaauriculare la al caror design a participat si cantareata pop Lady Gaga. Capatul exterior al castilor arata ca o piatra pretioasa asezata intr-un suport din metal. Atunci cand sunt purtate in ureche se poate spune ca seamana destul de mult cu o pereche de cercei cu design futurist, pe care i-ar purta insasi Lady Gaga. 

Castile au o calitate a sunetului superioara, fiind foarte apropiate din punct de vedere tehnic de castile intraauriculare Beats Tour ale aceluiasi producator. Ca si detaliu util, firele castilor sunt plate, de tip "panglica", ceea ce reduce mult riscul de incurcare si de rupere a lor.

Heartbeats sunt echipate de asemenea si cu un microfon pentru hands-free, pozitionat pe unul din fire, si butoane de control similare cu cele de pe castile originale pentru iPhone si iPod, ceea ce le face perfect compatibile cu aceste gadgeturi.

Castile Heartbeats vor fi disponibile pe piata incepand cu luna octombrie, in mai multe culori, si vor avea un pret cuprins intre 100$ si 150$ in functie de echipari si culoare.

 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google