Mini 311, noul netbook HP - putere in miniatura

de Mina Hutterer | 16 septembrie 2009

Dupa impresionantul HP Envy (vezi detalii pe HIT.ro), HP a scos la inaintare si un nou netbook: Mini 311, construit pe baza platformei ION de la NVIDIA.

HP Mini 311 ofera un ecran HD de 11,6 inci, cu o rezolutie de 1366 x 768, cipul NVIDIA Ion LE pentru grafica, iar procesorul este Intel Atom N270. Pe langa acestea, Mini 311 vine echipat cu un hard disk de 160GB la 5400 de rotatii pe minut, RAM de 1GB DDR3, port HDMI, conexiune VGA, boxe Altec Lansing si trei porturi USB 2.0.

Iata ce a declarat Jeffrey Fisher, Senior Vice President, GPU Business Unit, NVIDIA: "[HP Mini 311] este un alt exemplu al modului in care puterea de procesare grafica poate transforma o intreaga categorie de produse. Daca acum o luna netbook-urile erau considerate a fi inadecvate, luna aceasta HP ofera un produs uimitor, care poate rula filme HD, jocuri, editare video si altele. De ce nu puteau netbook-urile sa faca aceste lucruri pana acum? Le lipsea un cip grafic performant."

Jeffrey Fisher - Senior Vice President, GPU Business Unit, NVIDIA

Netbook-ul HP Mini 311 va fi disponibil initial in S.U.A., in variante Silver si Black, pe 23 septembrie (cu Windows XP) si pe 18 octombrie (cu Windows 7 Premium), la un pret de 399 de dolari americani.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google