Microsoft Surface cu Windows 8 Pro va avea o autonomie de maxim 4,5 ore

de Redactia Hit | 3 decembrie 2012

Microsoft a anuntat data de lansare comerciala a Surface cu Windows 8 Pro dar si faptul ca tableta va avea o autonomie de maxim 4,5 ore.

Inainte de a ne grabi sa privim informatia ca pe o veste foarte proasta, sa ne gandim ca tableta Microsoft este motorizata de un procesor Intel Core i5 si ofera un display fullHD de 10,6 inci. Aceste doua componente, scriu cei de la Geek, sunt consumatoare mult mai mari de energie decat componentele cu acelasi rol aflate pe Surface RT.

Sigur, o autonomie de 4,5 ore pentru o tableta in 2012-2013 este cam jumatate din ceea ce cunoastem, dar avantajul Surface cu Windows 8 Pro este dat de posibilitatea instalarii de aplicatii si din alte surse decat Store-ul Microsoft. Evident, exista si o diferenta foarte mare intre performantele celor doua tablete, Surface cu Windows 8 Pro promitand o experienta mult mai buna si mai completa decat Surface RT.

Microsoft Surface cu Windows 8 Pro va costa 899 dolari (in versiunea cea mai ieftina si fara tastatura) si va ajunge in magazine in luna ianuarie 2013.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Microsoft Surface surface Windows 8 Pro data lansare surface pro autonomie surface pro
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google