Microsoft Surface Pro, facuta praf de iFixit: nota 1 din 10

de Redactia Hit | 13 februarie 2013

Site-ul care se ocupa cu acordarea de calificative pentru usurinta cu care pot fi depanate gadgeturile a acordat celui mai nou produs al Microsoft, Surface Pro, nota 1 din 10.

Argumentul firmei este ca simpla incercare de a scoate ecranul tabletei poate duce la defectarea ei. De asemenea, cei de la iFixit spun ca Surface pro are un sistem aproape imposibil de inlouire a display-ului in cazul in care acesta se strica. Cu alte cuvinte, daca veti cumpara Microsoft Surface Pro si intentionati sa o si reparati singuri in caz de defectiune sau sa-i schimbati singuri ecranul, mai bine va lasati pagubasi si mergeti la un service autorizat, indiferent cat de mult va pricepeti la depanari.

Se pare ca panelul Surface Pro este inconjurat, la propriu, de patru fire, iar daca un depanator nu respecta suta la suta procedura corecta de dezasamblare sau pur si simplu incearca sa desprinda display-ul cu un obiect ascutit (o surubelnita, de exemplu) va distruge, aproape sigur, contactele vitale intre ecran si hardware-ul device-ului.

Am lasat vestile bune la sfarsit: ssd-ul Surface Pro si bateria sunt usor de inlocuit. Asta, daca ati reusit sa dezasamblati ecranul tabletei fara sa o distrugeti total.

Cu alte cuvinte, daca va cumparati o tableta Surface Pro, nu incercati sa o reparati acasa!

Sursa: Cnet, ifixit
Sursa Foto: ifixit

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: microsoft surface pro depanare surface pro ifixit surface pro
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google