Microsoft Surface 3 ar putea sosi dupa Surface Mini si inainte de un notebook Surface

de Liviu Petrescu | 10 ianuarie 2014

La mai putin de 3 luni de la lansarea tabletelor Microsoft Surface 2, zvonurile despre urmatoarea generatie de gadgeturi a companiei se inmultesc. Pana la sfarsitul acestui an, Microsoft ar putea lansa o varianta mini, a treia generatie si chiar un... laptop Surface.

Cele mai noi informatii vin de pe Twitter, iar sursa lor este MSFTnerd, care si-a dovedit acuratetea cu privire la planurile Microsoft de mai multe ori. Compania ar urma sa lanseze mai intai un Surface Mini, de 7,5 inci, alaturi de versiuni LTE ale tabletelor Microsoft Surface 2.

Microsoft Surface 3

Cel mai interesant detaliu despre planurile companiei vizeaza tabletele Microsoft Surface 3. Potrivit speculatiilor, compania ar putea utiliza in productia noilor tablete procesoare Tegra K1, proaspat dezvaluite de Nvidia la CES 2014. Din pacate, noile tablete vor sosi probabil abia la sfarsitul acestui an.

Un alt zvon interesant vizeaza interesul Microsoft pentru un notebook Surface. Planurile companiei pentru un astfel de gadget sunt inca neclare, iar ideea unui laptop Surface, chiar si de dimensiuni reduse, pare ciudata. Gadgetul ar putea ramane la stadiul de prototip, deoarece nu exista un gol pe piata in privinta laptopurilor, similar cu cel care a dus la dezvoltarea tabletelor Surface.

Sursa: Ubergizmo

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Microsoft Surface 3 microsoft surface mini notebook microsoft surface
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google