Majoritatea tabletelor Windows 8 vor avea si tastaturi detasabile

de Liviu Petrescu | 22 octombrie 2012

Noile tablete Windows 8 vor avea un avantaj important fata de iPad. Cele mai multe tablete cu Windows 8 vor fi disponibile alaturi de tastaturi detasabile. Poate fi acest detaliu suficient pentru a ameninta suprematia iPad?

Marii producatori de electronice ce vor lansa in curand tabletele Windows 8 au urmat exemplul dat de Microsoft cu tabletele Surface. Cele mai multe dintre ele vor avea tastaturi detasabile, fie incluse in pret, fie disponibile ca accesorii separate, potrivit Technology Review.

Majoritatea tabletelor Windows 8 vor avea si tastaturi detasabile

Cele mai multe modele de tablete Windows 8 produse de HP, Asus, Acer, Samsung si Intel vor beneficia de tastaturi detasabile si au, de cele mai multe ori, ecran mai mare ca cel al Apple iPad. Singurul producator important ce a decis sa nu ofere si o tastatura pentru tabletele Windows 8 este Dell.

Dupa ce iPad-ul a provocat scaderi in vanzarile de laptopuri, noile tablete Windows 8 ar putea provoca pierderi pentru Apple. Intre o tableta care serveste si ca ultrabook prin tastatura detasabila si functionalitate si o tableta simpla, cei mai multi cumparatori ar putea alege gadgetul ce le ofera mai mult.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: tablete windows 8 tableta tastatura detasabila surface vs ipad
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google